Canon PowerShot G3 X Tanıtıldı

Canon, Powershot G ailesine yeni bir üye G3X modelini ekledi. DSLR kalitesinde fotoğraflar çeken Canon PowerShot G3 X hakkındaki tüm detaylar haberimizde.


Canon PowerShot G3 X Tanıtıldı
Canon, PowerShot G Serisine, PowerShot G3 X adıyla yeni bir model ekledi. Canon’un 1,0 tip arkadan aydınlatmalı CMOS sensör donanımına sahip ilk süper zum kompakt fotoğraf makinesi olan PowerShot G3 X, hem fotoğraf hem de video çekimlerinde olağanüstü görüntü kalitesi sunarken daha önce hiçbir kompakt fotoğraf makinesinde görülmeyen ölçüde, yeni yaratıcılık seviyelerine ulaşmanıza yardımcı oluyor.
Canon’un birinci sınıf optiklerini, çok yönlü bir 25x optik zum aralığını veDSLR seviyesinde manuel kontrol kapasitesini birleştiren PowerShot G3 X, seyahatlerinizde konulara çok daha fazla yakınlaşmanızı, daha fazla keşif yapmanızı ve seyahatinizin her anında çekim yapabilmenizi sağlıyor. Doğa çekimleri yapmak veya spor etkinliklerinin tüm ayrıntılarını yakalamak için ideal bir çözüm olan PowerShot G3 X, kusursuz sonuçlar isteyen uzman fotoğrafçılar için vazgeçilmez bir seçenek.

Canon’un en güçlü kompakt zum özellikleri G3 X’te

PowerShot G3 X, Canon’un şimdiye kadar ürettiği en güçlü kompakt süper zum özelliklerini bir araya getiriyor. 9 bıçaklı  f/2.8-5.6 diyafram lensiyle birleştiğinde 1,0 tip arkadan aydınlatmalı 20,2 MP CMOS sensörü en ince detayları ve renkleri kolayca yakalayarak, harika fon bulanıklığına sahip görüntüler oluşturuyor.
15-06/24/canon-g3-x-1435159685.jpg
İster bir spor müsabakasında ister ormana doğru kaçan bir vahşi hayvanın peşinde olun, fotoğraf makinesinin 25x optik zumu, güzel bir fotoğraf için gerekli olan göz alıcı netliği kaybetmeden konuya çok daha fazla yakınlaşmanıza yardımcı oluyor.

Related Post

Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz :)

Bottom Ad (728x90)